Irány Kuala Lumpur – mert megérdemled

Irány Kuala Lumpur – mert megérdemled

Mire vágysz most legeslegjobban? Írd le. Ha most odamenne hozzád egy eszméletlen jó fej valaki, akire rá mered bízni a gyereket… de, rá mered… mondom, rá mered, meglóbálná az orrod előtt az egy hetes, sárga Jeep Renegade slusszkulcsot, hogy szívem, menj csak… akkor hova mennél? Engedd el a fantáziád, nem számít semmi. Mozi? Színház? Római part? Lézerharc? Kötélpálya? Bobozás? Szauna? Uszi? Nem érdekes, ha még nem vagy túl a hathetes kontrollon, mondom, engedd el a fantáziád, kérlek. Kiállítás? Fodrász? Manikűr? Pedikűr? Masszázs? Fagyi?

…………………………………………………………………………………………………………………….

…………………………………………………………………………………………………………………….

…………………………………………………………………………………………………………………….

Remélem, Kuala Lumpurt jelölted 🙂

Oké, ez jól esett, ugye? És most dolgozzunk egy kicsit. Jelölj meg egyet, ami egy héten belül kivitelezhető a fentiekből.

Mondom, kijöttem már a maximalizmusból. Lécci, jelölj meg csak egyetlen egyet, ami kivitelezhető, addig nem megyünk tovább.

Okés. Ha megvan a jelölés, akkor egy kicsit vonulj el, megvárlak. És szervezd meg a dolgot. Foglalj időpontot, jelentkezz be, szőrteleníts, kerítsd elő a női rucikat, hogy legyen mit felvenned, oldd meg a gyereket. Komolyan mondom, nem viccelek.

Ha bárki bármit kérdez, mondd, hogy a pszichológus javaslatára teszed és kész. Kend rám. Csak csináld, mert tudom, hogy szükséged van rá. És most tessék letenni a munkafüzetet, holnap tali, amikor stresszmadzagot fogunk csomózni.